travelomanii

prietenii tai de calatorie

Initiez aceasta conversatie pentru a povesti amanunte picante dintr-o calatorie sau aspecte care vi s-au parut demne de remarcat (obiceiuri, caracterul oamenilor, obiceiuri gastronomice ciudate). Care vi s-a parut poporul cel mai agreabil?

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Nu am fost in multe calatorii pana acum, dar Cehia mi s-a parut fabuloasa. Oamenii foarte primitori si draguti. La hostelul la care am dormit, portarul cunostea 4 limbi straine ! A vrut chiar sa invete cateva cuvinte in romana ca sa ne primeasca cum se cuvine. :)

Răspunde la Aceasta

In 2007 am fost in Tenerife, in statiunea Playa de las Americas. Totul m-a impresionat acolo. Pentru prima oara am mancat paella, cartofi in coaja (sunt cartofi speciali, care se mananca cu coaja cu tot), scoici care au fost extraordinare si plus alte mancaruri care nu le stiu denumirea. Daca vroiai sa aflii ceva, toti te ajutau. Oameni veseli, harnici.

Răspunde la Aceasta

Cel mai agreabil popor de departe sunt iranienii... extrem de simpatici, saritori si curiosi

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Vacanta de iarna

Vacanta de iarna, mai ieftina cu 20% in acest an
Romanii vor scoate in acest an mai putini bani din buzunar pentru a pleca in vacanta de iarna, scrie Romania libera.
Operatorii din turism au taiat intre 10 si 20% din pretul vacantelor in acest an.

Tarifele de zbor mai mici pentru avioanele care opereaza pe Otopeni
Tarifele de zbor platite de majoritatea aeronavelor care opereaza pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) vor scadea de la 1 ianuarie 2010, dupa aplicarea unei noi formule de calcul, in conformitate cu normele europene, scrie Mediafax.

Insignă

Se încarcă...

Zile de naştere

Zile de naştere sărbătorite astăzi

Zile de naştere sărbătorite mâine

© 2010   Creat de tourisman în Ning.   Creează o reţea Ning!

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor